Follow Us @soratemplates

28/04/2010

Ketakpuasan Hati

Dalam hati tok nang rasa sik puas lah, geram, tapi sik tauk sine gik nak mengadu. Mun urang lain boleh berkira bila diassign dengan sigek-sigek keja, kenak sik aku? Aku pun nak berkira juak lah! Walaupun aircond sejok nak mampus dalam bilit aku tok, hati tetap ada panas woo. Mun dapat tukar department suka ati, mok jak aku nak mintak tranfer. Dah sik best suasana keja di sitok. Huh.


post signature

3 comments:

  1. kak mira, moha ehh! hehe. mena ya, mun dah rasa sik nyaman keja, besar ne pun gaji, sik rindok asa bah

    ReplyDelete
  2. Ololo. Siann, Kak Mira. Tapi menarlah kata Aza ya, gine-gine pun besar gaji/pangkat nak, tapi mun environment keja terok, nang demotivated jak asa nak keja.

    ReplyDelete
  3. salam ziarah...jemput laa ke blog ct ye

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥