12 comments
  1. berpinau gak la bijik mata nak cari data,post body tu, dah hampi2 nak juling dah...hehehe

    ReplyDelete
  2. sbb tu la guna ctrl-F jer nk carik.. tp b4 tu kena klik 'Expand Widget Templates' dulu

    ReplyDelete
  3. makasiiihhh..dah buat dah..besh..besh!

    ReplyDelete
  4. Kenak la kontroversi lagu ya sis? kmk x tauk pun.. huhu... bok dengar lagu ya.. hee... kmk xpat koh mok polah macam fb.. suma blog mun pasal fb.. adeh! kementerian...

    ReplyDelete
  5. kn penyanyi lagu ya (luna maya) tgh hot cerita video sx nya 2 ariel peterpan nektok.. hehehe

    ReplyDelete
  6. hai.. tumpang lalu~~~ kmk amik tips ktk.. bole ow?? hehehe.. dah paste dlm blog kmk... sila2 jak singgah... makseh~~~

    ReplyDelete
  7. no prob... mmg utk disharing pun

    ReplyDelete
  8. Thanx mira..kakak dah buat button like tu!

    ReplyDelete
  9. yea...berjaya polah. tq! lain kali mek mok share cara polah tok dlm blog kmek juak...

    ReplyDelete
  10. walau tok dah 2011, masih belum terlambat nak madah mak seh for sharing..haha..mek baruk try u...

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.