7 comments
  1. lagu ok lagi melayan lepas kahwin.

    tapi kalau novel, huhu. tahap dah memang langsung takleh layan. huhuhu...

    dulu je rajin baca novel. uhuk.

    ReplyDelete
  2. betol2.. lama sgt x beli novel sejak kawen.. hehehehe.. sy pn antu novel jugak dlu.. selagi x abis baca selagi tu la x tdo

    ReplyDelete
  3. tu la pasal.

    huhu. dulu takde apa nak dibuat sangat. kalau cuti sem tu, cuti je lah manjang. takde nye terkebil2 nak bukak buku belajor. ahahaha..

    layan novel lagi best..

    tapi skrg, semua pasal cinta2.. camner mau layan T_T harapkan alaf21 je la banyak cerita pasal perkahwinan, tapi isu yang diketengahkan amat menakutkan.. sampai takut nak baca kadang-kadang2. huhu..

    skrg PTS banyak novel motivasi. sangat best. sedang nak melayan PTS pula skrg. huhu.

    ReplyDelete
  4. ok gak tu masih layan buku motivasi.. skrg sy beli mag pa & ma tiap bulan tp salu jer x abis baca... beli buku parenting, x baca lgsg! hahahhaa... suka nk menyemakkan jer..

    ReplyDelete
  5. Awak dah beli koleksi PA & MA?

    Catatan Lengkap Sepanjang Kehamilan dan Kelahiran

    40 Minggu Nan Indah

    RM8.90. murah sangat nak dibandingkan buku pregnancy yang lain.

    serious saya sangat enjoy membacanya. sangat lengkap dan relax.

    majalah PA & MA mesti best kan kalau dah koleksi dia pun best.

    ReplyDelete
  6. yg tu xde beli.. tp yg panduan penjagaan baby tu ade.. kt kch ni ssh sgt nk jumpa buku koleksi pa & ma tu.. yg sy beli tu pun ms travelling kt kl dlu... nk beli majalah pa & ma kena beli hjg bln (lepas payday) utk bln berikutnya.. kalo lmbt mst dh abis..

    ReplyDelete
  7. ha'ah la, dulu2 mc selalu je update pasal lagu baru.. hehehe... dah jadi ibu mmg lah dah tak dek masa untuk benda2 camtuh.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.