5 comments
  1. Ada juak urang padah makan pusuk kecik ya kedak ya jak boleh juak kak... N makan kismis ya nang salu la kan kita dengar... Minum soya sik bagus kata ustaz yang mek kenal.. Anak jadi degil. Walau pun rami jak urang tua madah ngan kmk mun minum soya boleh soh anak putih.. Anak putih tapi degil susah juak oo.. Muka jak kiut miut.. Hehe...

    ReplyDelete
  2. iman nang suka mkn bubur ngn pusuk.. mun berik ayam ka ikan ka mst x abis... mun pusuk, licin... hehehehe... oh, minum air soya x bagus duhal.. tp kmk ms pregnant minum soya sbb xda air lain dpt diminum... air gas xpat.. minum soya jak la.. psya ps beranak alu lom penah gik minum soya... hihihih... 8 bln dh iman... :)

    ReplyDelete
  3. pergh suka btl baca 2 komen di atas, rasa mcm berada di sarawak :)

    mira dah mcm pakar motivasi, bgs info ni mira.

    ReplyDelete
  4. Betul tu ch@, kita pn suka baca...klu member Sarawak tu call family dia, telinga dok dengar je wlu x fhm...hehehe

    ReplyDelete
  5. hahaha... mmg buat lawak la cha nih.. kite copy-paste je artikel tu... alamak lupa nk letak kredit..

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.