Follow Us @soratemplates

26/10/2010

Saya perlukan button 'LIKE' seperti di FB!

Adik-adik, kakak-kakak, pakcik-pakcik,

Seriously saya memerlukan button 'LIKE' seperti di FB tu di blog anda.
Bukannya apa, adik-adik, kakak-kakak, pakcik-pakcik.
Saya suka sangat membaca tetapi saya amat malas untuk mengomen.
Kalau ada button 'LIKE' tu kan senang?
Saya boleh klik jer kalau saya suka.
Mudah kan?

Hmm... tak tau macam mana nak pasang button 'LIKE' tu kat blog?
Takpe.
Dulu saya ada kongsikan cara untuk memasangnya.
Rajin-rajinkanlah jari anda untuk mengklik link di bawah ni yer.


Memasang button 'LIKE' seperti di FB

 


Terima kasih dan semoga berjaya.
(Saya menyusahkan ke?)


6 comments:

  1. kami try lok. thanks 4 the info.. :)
    hehehe..

    ReplyDelete
  2. kmk ada button tok dolok di dalam blog. tapi macam entah ilang bila m ek tuka template ehehe

    ReplyDelete
  3. nyza,
    selamat mencuba dan semoga berjaya! hehehe... mok senang jak kerja kmk tok

    ztie,
    sekpa.. leh edit gik html ya... hehehehe

    ReplyDelete
  4. Ha'a...kreatif ye...juz klik LIKE...xyah komen2.

    ReplyDelete
  5. umi iman,
    senang dan memudahkan kerja :)

    ReplyDelete
  6. sy tak berapa berjaya buat ah button like tu. tape kena cuba lg nampaknye.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥