8 comments
  1. sabar lah tok... mun dpt mkn nyaman baruk best! hehe

    ReplyDelete
  2. aie. dah zaman semua urg IT SAVVY miak ya maseh sik pande nak makey search engine? ai aie aie. bergerek jak pande kali.

    ReplyDelete
  3. nang jak ma, nya ada kes dolok! ya kmk nunggah nya sorang... padahal bkn nya sorang jak gia... hahaha... antap x?

    ReplyDelete
  4. Mun kmk jadi lecturer miak ya, dah miak ya knk terais eh... Lewat juak ngoknya ya soalan simple mcm ya pun x pandei nak jwb. Adoh...adoh...

    ReplyDelete
  5. huhuhuhu..kerenah nembiak nang mcm2 kan..kmk pernah nait angin ngn student kmk dolok...mentang2 nya nengok kmk kecik n boleh diembak gelak2 dlm class, satu hari nya nelepon kmk..madah mwakili satu class (padahal nya bkn ketua class..hampeh!)..madah yng cdak maok nundak class kmk sb ada 2 igek quiz ari ya..oh!apa kes?! sapa lecturer sbnrnya..kmk ka nembiak ya?mula2..sabar lok kmk..nunggu nya abis kelaka lok..kakya, kmk mdh sori..x dpt.kakya, nya mcm molah sora x puas ati. call agik.dgn ayat mdh, sidak x maok juak turun class!alu nait darah kmk, apa gik..volume sora yang berfrekuensi tinggi slamak tuk kmk simpan, alu bergema hari ya juak. apa agik, cdak ketua jbtn n dekan tauk hal ya. nembiak ya on da spot alu ditunggah sb 1st kes dlm sejarah nembiak kurang ajar ngn pensyarah. nangis2 nembiak ya mintak maaf..rupa2 nya, nembiak bujat ya pandei2 mdh mwakili satu class..padadal student ya pun yng x maok turun class sb ada jualan gila hebat murah jusco JCard masa ya..nya maok turun shopping...hadoi...nembiak skrg nang gila pandei ngenjen kan..sakit ati kita sbg pensyarah dipolah nya kdk ya

    ReplyDelete
  6. ms tikot,

    lom pernah gik kmk nerais miak... hahahaha...cmne nk ka rupa oooh

    mrs nuurulazmi,
    isk...mena???? kur aj eh...mentang2 kita kecik nya nk molah sukati... agik asa nya kena tunggah ketua jbtn... mun kena tahan exam bagus agik... sak nya extend..

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.