Dulu melidi, sekarang...?

Geli hati sambil sengih bila tengok gambar yang diupload oleh Cik BFF saya di FB. Macam kurus sangat masa tu. Eh, bukan macam, tapi memang kurus! Hahaha. Penggunaan word 'macam' tadi macam tak sedar diri jer yang sendiri memang kurus. Alahai, kesian awak Ibu Iman. Sampai sekarang masih jugak tak membesar, macam tu ajer. Tapi at least berat tu meningkat ler jugak. Kalau dulu tahun 2003 = 39 kg, sekarang 2011 masih pegang rekod 44 kg. Takpe la janji sihat dan bahagia. Iman tak kesah. Hehehe.

Kan? Kan? Semua melidi kan? Sekarang takde la melidi sangat macam ni. Kami telah 'membesar' walaupun tidak banyak. Hehehehe.


Ibu Iman: dulu melidi, sekarang? boleh dikatakan macam tu jugak lah... hihi


Post a Comment

3 Comments

  1. hehhe..kmk kinek tok pun melidi dengan berat 39-41kg...supan juak bila org madah mcm sik mkn..tp apa daya..mkn pun sik besar2 kak..haha

    tgu kawen lah..adakah masih melidi ka sik..hahaha

    ReplyDelete
  2. kamek rasa kamek dah da anak pun akan melidi juak kak..

    kakak mek, adik mek, nang sikda effect la ngan badan even dah ada anak,.. aiyoooo.....

    ReplyDelete
  3. kmk pun genetik sama juak la kali ngn ktk 2... mak kmk pun walau dh beranak 6 masih mcm kakak kmk juak... hehehehe... ya lah ooh walau gine pn mkn urg mdh x mkn juak.. tp mkn bigei apa jak... hehehe

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥