7 comments
  1. ada mek dgr pagi tek..
    kmk pun terpikir pg tek kak..
    mcm suka glak dgn pondan..or menggalakkan fenomena kedak ya..

    ReplyDelete
  2. salam...
    pagi2 otw nk g kerja sntiasa ditemani era....

    ReplyDelete
  3. senduk fifi maksud nya apa? utk apa segmen ya? kmk bok balit tok kak. lom gk mek dgr hot fm. salu time g keja ada mek dgr... d sibu sekda hot fm.. hahahaa

    ReplyDelete
  4. Biar la nak senduk fifi ke ape..kalau tak nak dengar matikan jelah radio tu tak pon tukar je channel lain..ape lah ngan manusia ni suka je nak komplen2...diam2 sudah lah....

    ReplyDelete
  5. Anon, ini blog aku, sukati aku ler nk komplen.. ko x rugi apa2 pun kn? kalo aku diam , baik aku x payah buat blog

    ReplyDelete
  6. rasa nakj maca agik benda tok though dah lamak d post..hahaha..MEE TOO..X SUKA SENDUK FIFI..IF NAK MOLAH RANCANGAN MASAK2 PUN, POLAH YANG BETOL LAH..

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.