Follow Us @soratemplates

24/01/2011

Part Time Stalker?

Pagi² on FB, nengok ler suggestion dari kawan², ada profile mamat ni yang nama macam saya kenal, tapi muka dah lain sket. Rupanya orang yang saya minat masa sekolah dulu! Hahaha. Kelakar. Entah macam mana lah saya boleh minat mamat tuh. Macam entah pape jer.

Korang plak camne kalau jumpa orang yang pernah korang minat? Berminat ke nak jadi stalker? Hahaha. Takde masanya nak jadi stalker, kan? Ooops.. Kadang-kadang tu saya jadi juga part time stalker tau. Hihihi. Saje.. takde kerja.... tengok² gambar orang. Camne life dia sekarang. Berapa orang anak. Anak comel tak. Hahaha. Memang takde kerja kan?

Apapun, saya bahagia dengan apa yang ada sekarang. Orang nak stalking, stalking ler. Nak buat hidup saya 'musnah'? Saya redha dengan ujianNYA. Allah itu Maha Adil dan Maha Mengetahui.


Ibu Iman: stalker ni kadang² menakutkan..


3 comments:

  1. salu juak urang stalk kamek.. especially kat fb laa.. biasanya dak opuan dari fb mirul la mok kenal ngan kamek.. tapi sorryyy.. heheh... saya tak approve kalau saya tak kenal.. =P takut bah... bagus mek sik kenal sidak dari kamek kenal sidak kelak nyakit ati kamek jak.. huhu

    ReplyDelete
  2. haha yup bena..kmk kadang2 kedak ya..mostly kwn mpun yg lamak sik kontek...tga life nya gney...

    sik salah nak? sbb mun sikmaok ditauk org..jgn show kt fb nak? hehe

    ReplyDelete
  3. amni,
    kmk pn sama xkn approve urg x kenal..yg makei nickname ya apatah lagikkk...nang mtk mahaplah

    vivian,
    nang mena...sapa yg xda pic lam fb ya nang nya xmok life nya ditauk urg... identiti pn sama... bagus xboh main fb ooh... haha

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥