Follow Us @soratemplates

07/02/2011

Busana Pengantin Elyana

Elyana dah nikah rupanya
Delay agaknya flight AA
Ahaks..
Kesian kan saya?

Tapi, saya bukan nak cerita pasal majlis kahwin Elyana
Nak cerita pasal baju nikah dia
Mak aii... saya sukaaaaa bangat
Kalernya memang nice, tip-top
Dalam hati, kenapa saya tak terfikir nak pakai kaler tu dulu ek?
Senang jer jawapan, saya heart merah.
Titik


Cantik kan?
Berjuta kali lah like!
Bunga-bunga putih yang timbul tu
Oh, sukanya!


Elyana pun cantik
Lama dah tak dengar cerita Elyana


Nice shot!
Ini masa majlis sanding agaknya.

Inilah suami Elyana
Ni confirm masa akad nikah

Sumber adalah dari Hatta Dolmat
Menurut Hatta, baju Elyana ni takdelah sampai berpuluh-puluh ribu
Boleh caye ke tak ek?
Tapi serius, design Hatta Dolmat memang ada class!


Ibu Iman: munlah nya mok design sigek jak baju k nikah adik ku kelak ohh... pakei kakak pengantin... haha


6 comments:

  1. kacak..kacak..nya mpun kacak juak..kaler ya lembut jak..

    ReplyDelete
  2. kacak ooh.. nang soft kaler ya

    ReplyDelete
  3. ya rabbi... aok lah ho, knak dolok x terpk k kaler ya ho.. kacak bah and jarang org makey juak.. kacak!!

    ReplyDelete
  4. mena kacak.. kawan mek pakey tema color ya kak.. nang cantik.. suka!

    ReplyDelete
  5. nang kacak baju nya..kmk pun suka gilak2..hehheh...

    ReplyDelete
  6. org mun dah kacak, pakey apa pun kacak ko... mek nikah klak confirm xlain xbkn, ijo...

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥