Follow Us @soratemplates

28/03/2011

Meet The Blogger

Mostly semua yang attend wedding Ztie ri marek dah publish cerita pasal big day Puan Ztie, saya jak belom eh.  Lambat perauk saya juak. Hehehe.

Syiok aih, sik sangka juak Ztie dah reserved 1 meja nang khas untuk blogger. Bak kata Ayah Iman, harus ada logo 'Blogger' kat meja ya menandakan semua blogger tek. Kedong. Special nya juak mek orang tok. Tapi nang special pun ari marek, sebab semua baruk pes time bertentang mata. Selalu nangga gambar dari blog ngan FB jak. Sib bait jak semua dapat dikenal, kecuali kak Kembhoja lah. Sori kak, kamek nang sik kenal kitak mun kitak sik nalo kamek dolok. Tapi nang bestlah, rasa cam dah lamak kenal jak, macam Kak Khemboja ngan Kak Tikah. Ya jak paling dekat, ya lah paling banyak diloyar. Hehehehe.

Bak ari sebelumnya pergi McD jumpa Sahm, pegi wedding Ztie marek pun sik embak kamera. Nak ngembak kamera adik, besar gilak, malas juak nyawa ku, dah lah ngembak si kecik, Iman Madihah. Gambar diambik Ayah Iman sik best gilak, gambar diambik deng V baruk cun, tang betol jak view nya.  (Tangga lam FB V ada). Tapi, sekpalah, janji ada bukti nak? Tapi, yang sik bestnya sikpat nak bergambar ngan pengantin baru Ztie. Sob..sob.. 

Pandei²lah kitak orang nekak sapa dari kiri ke kanan. Rasanya sik perlu diperkenalkan agik lah. Well... hahahaha... rasa glamer jak hoh. Huhu. Ada gambar kak Khemboja, tapi sik berani nak publish takut nya sik suka. Sebab nangga kat blog nya pun nang sikda nya publish gambarnya. Amni sekpa, sik lamak gik nya akan fofular juak bah. Hihihi. Boh marah Amni ah, plentey² jak.

Bah, bah, bila tek kita nak bergathering agik?


Ibu Iman: gik mikir sine & aktiviti nak dipolah...


11 comments:

  1. haha kmk pun ada gmbr kak kemboja tp sik brani upload..sbb dgr nya lngsg sikmok bergambar..hehhehe

    pikir2..lak kmk join mun sikda aktiviti lain..hehe

    ReplyDelete
  2. Hehe. kak amni sik lamak gik glamer juak nya owh. hehe.
    klak ato gk bila gathering. b4 mek kawen. hehe. :)

    ReplyDelete
  3. v,ya lah tek... kita jak lebih2 kelak nk? hehehe

    yan,ok.. bila majlis ktk?

    ReplyDelete
  4. oh,sempat..mek plan nk molah ujg bln tok

    ReplyDelete
  5. makan pree. haha. lenkali ajak okeh

    ReplyDelete
  6. xkn lah kmk gik nk ngajak ktk pengilan majlis urg... hehehehe... kelak mek ajak ktk k... nikah mijot... hahaha

    ReplyDelete
  7. ahahahah... sik padah mok pegi.. boleh arrange lagik ya ria insyaAllah.. hehehehe.... waaa.... sikpat lamak aie ktk org.. ingt nak mbak bergambar rami2 lepas ya tek.. huhu... kmk baruk nak singgah meja ktk org.. sidak dah nunggah

    ReplyDelete
  8. bez nya dpt jumpa kawan2 ...wah!teringin kmk na join gathering bloggers aih...tapi apakan daya..sob sob..(T_T).

    ReplyDelete
  9. salam semua

    tq la sebab memahami.. saya tok penyupan and then.. saya tok sik berani nak engkah gambar dalam blog saya.. :D bukan apa..... takut ada sapa2 dalam opis saya kenal saya.. perrh!

    :) apa2pun.. tq sebab mamahami.. ktk orang semua sik seperi yang saya sangkakan... and awak semua macam saya.. penyupan..

    sik apa.. kelak kita jumpa lagik.. insyallah.. saya ok sahaja.. :)

    aikh.. kamek gik encarik.. sapa pememang 4k saya ya ooo.. :)

    ReplyDelete
  10. best eh...lak mun ada gathering agik, boh lpk padah mem..maok ekot juak...

    ztie;mun tauk best kawen, arum bulak dah lamak kawen nak..hehehe

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥