11 comments
  1. haha kmk pun ada gmbr kak kemboja tp sik brani upload..sbb dgr nya lngsg sikmok bergambar..hehhehe

    pikir2..lak kmk join mun sikda aktiviti lain..hehe

    ReplyDelete
  2. Hehe. kak amni sik lamak gik glamer juak nya owh. hehe.
    klak ato gk bila gathering. b4 mek kawen. hehe. :)

    ReplyDelete
  3. v,ya lah tek... kita jak lebih2 kelak nk? hehehe

    yan,ok.. bila majlis ktk?

    ReplyDelete
  4. oh,sempat..mek plan nk molah ujg bln tok

    ReplyDelete
  5. makan pree. haha. lenkali ajak okeh

    ReplyDelete
  6. xkn lah kmk gik nk ngajak ktk pengilan majlis urg... hehehehe... kelak mek ajak ktk k... nikah mijot... hahaha

    ReplyDelete
  7. ahahahah... sik padah mok pegi.. boleh arrange lagik ya ria insyaAllah.. hehehehe.... waaa.... sikpat lamak aie ktk org.. ingt nak mbak bergambar rami2 lepas ya tek.. huhu... kmk baruk nak singgah meja ktk org.. sidak dah nunggah

    ReplyDelete
  8. bez nya dpt jumpa kawan2 ...wah!teringin kmk na join gathering bloggers aih...tapi apakan daya..sob sob..(T_T).

    ReplyDelete
  9. salam semua

    tq la sebab memahami.. saya tok penyupan and then.. saya tok sik berani nak engkah gambar dalam blog saya.. :D bukan apa..... takut ada sapa2 dalam opis saya kenal saya.. perrh!

    :) apa2pun.. tq sebab mamahami.. ktk orang semua sik seperi yang saya sangkakan... and awak semua macam saya.. penyupan..

    sik apa.. kelak kita jumpa lagik.. insyallah.. saya ok sahaja.. :)

    aikh.. kamek gik encarik.. sapa pememang 4k saya ya ooo.. :)

    ReplyDelete
  10. best eh...lak mun ada gathering agik, boh lpk padah mem..maok ekot juak...

    ztie;mun tauk best kawen, arum bulak dah lamak kawen nak..hehehe

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.