Follow Us @soratemplates

02/10/2011

Seandainya aku masih single?

Layan FB tengah malam guna lappy, memang sesuatu yang jarang dilakukan. Malam ni layan Iman online tengok Upin Ipin atas katil jer sebab dah berapa malam dah tak tido kat bilik. Tambah pulak Iman demam, so awal ler dia tido. Aku? Bolehlah berlayar sesuka hati tanpa ada Upin Ipin.

Masa stalking di FB, macam-macam status yang aku baca. Ada yang syiok sendiri, ada yang sirius, ada yang 'ingga'. Tapi, bila tiba di status member-member yang 1 batch aku tapi masih solo, tetiba aku pulak terfikir. Apa agaknya yang aku buat sekarang kalau aku masih single dan tak kawin lagi. Macam manalah agaknya status aku kat FB nun? Hmm...

Camne ek life aku kalau aku bukan Ibu Iman? Copp.. bukan aku tak menghargai apa yang aku ada sekarang, tapi aku cuma TERFIKIR.

'Adek' sekarang dah agak aktif. Aku suka bila perut aku ada macam 'sesuatu' bergerak-gerak. Bestnya!


5 comments:

  1. wee...iman ada adik..heee...

    flo tok ingat gk ka..mek tdh tuka belog n tuka identiti...=D

    haih~ mek dh jarang post status rah fb..mek komen2 org n stalk jak..hehehehe...nang mena pdh ktk mcm2 ada status ya..kekeekekek

    ReplyDelete
  2. flo! ingt mek ktk.. ptt lmk menghilang... isk isk isk.. xpa, mek phm... mek penah juak jd mcm ktk... tkr semuanya... hihihi

    ReplyDelete
  3. kmk salu juak mikir koh mcm ney life kmk nektok if kmk msh single... hehehe... tapi mek lebih suka life kmk nektoklah... lebih terurus.. hahahaha... :p

    oh i cant wait tggu adek bihah gerak2 juak... hehehhe...

    kitak register kat kkia ne mem?

    ReplyDelete
  4. kmk spt biasa di klinik perumahan.. hehehe

    ReplyDelete
  5. aih aih. berisik baru eh? wah. congrats. n kmk agak kesian ngn mereka2 yg belom nikah. laki sekpa. pompuan. hmm. kesian aie :s

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥