Follow Us @soratemplates

22/06/2012

7 hari @ 10 hari?

Dah setengah tahun 2012, saya belom ada sehari kursus pun lagi
Ye lah, cuti bersalin hari tu pun dah 3 bulan
Dan biasanya awal-awal tahun jarang orang anjurkan kursus kekangan dek bajet
Naik ofis hari tu terus apply kursus INTAN
Nak harapkan jabatan takut tak cukup kursus 10 hari setahun
Tahun lepas memang berlebih-lebih hari kursus setahun
JPA mensyaratkan 7 hari kursus setahun
Tapi KP kami nak at least 10 hari kursus dalam setahun

KPI Unit Latihan pulak setengah tahun ni takde orang takde kursus
Saya pun kena sound lagi sebab takde kursus
Huhu... semua orang yang cuti bersalin kena aim dalam morning prayer
Takpe, minggu depan saya ada kursus selama 5 hari
Maka akan pecahlah telur
Hihihihi

Malasnya nak kursus luar dari Sarawak
Risau nak tinggalkan anak bujang saya yang masih BF
Sebab tu mintak kursus INTAN kat sini jer walaupun tak banyak pilihan

Ada sesiapa yang nak kursus di INTAN?
Jom kita apply sama-sama!


3 comments:

  1. mekorg 10 hari juak thn tok... mek da apply intan, tp x ditunggah-tunggah pun... hehe

    ReplyDelete
  2. kmk bln 7 kelak di intan samarahan... hehehehee

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥