Follow Us @soratemplates

19/06/2012

Magic! Magic!

Tetiba Bos sound sebab saya takde buat 1 paper pun untuk persediaan kenaikan pangkat.
Alahai, malas betul lah nak buat.
Orang lain dah sibuk dari awal tahun hari tu.
Tapi disebabkan sebok 'membawa' perut dan berhibernasi pulak pastu.
Saya takde kumpulan dan takde tajuk research.
Memang pemalas tahap gaban kan?

Pastu mengharap keajaiban berlaku.
Orang lain semua dah ada data, tinggal nak buat writing jer lagi.
Bulan depan dah nak present.
Saya? Data pun takde.
Sampel pun takde sebab budak cuti.
Nak tak nak kalau nak buat kena pakai sampel staff je.

Idea magic timbul tetiba!
Pakai je data sedia ada.
Data yang dikumpul Unit Kualiti.
Sampel dari semua pelajar.
So sekarang dah ada sampel!
Hahaha.

Tajuk dah ada.
Literature review? Objektif?
Dah clear tang tu baru nak key in SPSS.
Gila tak gila, dapat ke tak nak buat magic.

Adoyai.

Target tak present.
Nak jilidkan je.
Itulah buat kerja last minute.
Memang malas sebab dah takde motivasi nak kerja.



4 comments:

  1. uik, pahal xda motivasi nk keja? msti gk kuyut ngn irfan. hehe.. 20 hari gk tggal cuti kmk koh, pun sama xda smangat nk g keja. nak main ngn anak2 jak. hahaha.

    ReplyDelete
  2. dh lamak gilak terperok di sitok kali... nk mohon nait pangkat mok pindah lah dari sitok... hehehe

    ReplyDelete
  3. mood g bercuti ya kali..x pon ngenang irfan n si cute iman madihah..heheehhe..;p

    ReplyDelete
  4. x juak... nang xda mood nk kerja... hahaha

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥