Follow Us @soratemplates

10/01/2013

IMAN nama UNISEX

Blog, selamat hari Khamis
Nak citer kat kau
Kat sekolah Iman ada 3 orang budak nama Iman
Semuanya Level 1
Kesian cikgu diorang kan?
Camne nak panggil ketiga-tiga Iman ni

Sorang tu Iman lelaki
Sekelas dengan Iman Madihah
Seorang lagi Iman Najihah
Yang ni tak sure pulak sekelas atau tak

Level 1 = kelas untuk budak 4 tahun, ada 2 kelas
1 kelas = 8 orang
2 kelas = 16 orang

Iman Madihah
Aku balik jer keje, blog
Mesti die report
"Bu, Iman ok ari tok Bu"
Bila Ayahnya pulak sampai
Pun sama
"Yah, Iman ok ari tok Yah"

Iman... Iman...
Semalam dia teringin nak bawak bekal pulak
Mesti sebab kawan-kawan dia bawak bekal

Nampaknya aku kena berusaha gigih lepas ni nak siapkan bekalan
Bekalan Ibu, Ayah, Kakak dan Adik
Huhuhu

Bye, blog
Nak cepat ni, cerita ala-kadar jer k
See you!


1 comment:

  1. indah nama IMAN ya mem..

    wah..best na school iman gak 8 org sekelas..cikgu leh bagi lebih perhatian..

    cerdit iman madah diriknya ok eh..mesti nya asa pencapaian bah coz nya dah ok kat sek..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥