Servis Murah Design Cover Page FB

Tadaaa! Blog berwajah baru sudah. Mekap-mekap sikit.. touch-up, touch up. Ok lah ya nak? Lejuk juak nangga sama jak dari tahun ya tek. Kedong malas nak molah kerja, jadilah kerja di blog tok. Ahaha. 

Sik lamak gik posa ooo? Makin cepat jak rasa masa berlalu. Banyak benda nak dikarang dalam blog tok, pakei baca dudi ari, tapi malas koh. Ya lah susah mun malas. Semua sik menjadi. Tapi kerja opis jadi oi! Kerja di sitok jak sik jadi. Sik penting juak nak oo? Sik apalah.

Eh, kedong seminggu 2 tok saya malas nak ngagak kerja hakiki. Bukan apa, malas nak nyuruh otak berfikir jak, jadilah kerja-kerja di AI. Adalah juak beberapa cover page FB kawan-kawan yang dah dipolah. Mun maok boleh jak komen or PM saya, saya boleh design pakei kawan-kawan. Tapi ada servis cas lah. Hehehe. Pakei cover GST. Hihihi. 

Antaranya ialah:

Page Shaklee

Page Shaklee

Page Butik Muslimah

Page Homemade Pizza

Page Shaklee

Eh, baruk perasan. Rupanya banyak page  Shaklee duhal. Ada gik 2-3 orang masih KIV sebab sidak masih belum cukup material pakei engkah di cover page. Yang siap tok semua yang material sedia ada.

Untuk page Kolej dah banyak juak dah dipolah. Ya lah best jadi Admin sukati jak nak nukar cover page ekot mode semasa, bak kata boss. Nasib juak saya tok pandei molah nak gitok nak? Macam sik lamak gik nak posa, cover page pakei posa udah ready dah. Hihihi. Cuma untuk Gawai ria sik terpolah sebab time ya audit MQA masuk ke Kolej.

Aoklah, pakei mengabadikan poster blog lamak, ya nya dibah tok:

Poster blog sebelum tok
Bih kurang jak nak dengan yang baru tok, sebab saya suka ngan gambar profail rempuan ya. Tang ada unsur-unsur seksi dan menyaspenkan jak. Ahahaha. Tapi blog saya baru tok lebih besar layoutnya. Kali mata tok dah sik berapa nak nampak kali. Maklumlah umur makin bertambah. Hihihi.

Ya jak lah lok.  K bai.


Post a Comment

Penafian:

Setiap maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah pengalaman peribadi penulis ♥ KakmimDotCom ♥

Oleh itu, setiap komen yang tersiar di ♥ KakmimDotCom ♥ adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis komen itu sendiri malah tidak mewakili pandangan penulis blog. Penulis blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlakunya sebarang permasalahan yang timbul yang berkait dengan komen tersebut.

Penulis blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.

Sekiranya ada persoalan dan masalah, bolehlah terus email di kakmimdotcom@gmail.com. Selamat membaca!

Previous Post Next Post

Contact Form