Follow Us @soratemplates

23/11/2017

Entri pertama 2017!!!


Kebetulan pulak ye. Last update adalah pada 23 November 2016. Setahun yang lepas!! Hahahaha. Memang bersawang giler lah. Mintak mahap blog.

Tetiba hari ni terasa nak memblog. Alkisahnya petang yang indah lagi boring ini.. hihihi... saya pun jenjalan di alam blog aka blogwalking lah tu... saja nak cari ilham untuk masak malam ni. Tu yang tetiba terasa nak baca blog sendiri.

Dan... hasilnya. Terhasillah entri pertama untuk tahun 2017 ni... tapi dah nak hujung tahun pun. Nak abis pun tahun 2017. Sabor je lah ek blog. Takpe lah.. maafkan tuan tanah ye blog.. meh kakmim payung gambar-gambar anak-anak kakmim masa graduation concert hari tu. Senyum k.. senyum... jangan merajuk tau, cik blog. Kikiki..


Anak² kakmim ada 4 orang.. 3 laki² 1 perempuan... see see dah besar kan anak sulung kakmim... kerana dialah blog ni dulu banyak sangat ceritanya.


Hmm... cukup kot kakmim payung 1 gambar jek. Kalau rajin tahun depan kot update lagi. Hahahahaha...



No comments:

Post a Comment

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥