Follow Us @soratemplates

05/04/2019

View best di Central i-City

Central i-City ni shopping mall yang terbaru di Shah Alam. Dekat sini ada Sogo, so takyah lah nak turun ke KL bagi warga Shah Alam. Tapi time ni Sogo tak bukak lagi lah.

Kami ke sini bukannya nak shopping. Saja jer berjalan² cuci mata shopping mall baru. Lepas tu makannnnn! Hehehe.

Time kami ke sini ada macam pameran dari Thailand. Ada gerai² makanan Thailand. Tapi saya tak fokus sangat nak tengok sebab penat jugaklah nak berjalan. Hihihi. So kita tempek gambor je lah since takde cerita best jugak kat Central ni. Cuma kalo Sogo dah bukak memang tershopping jugak kot. Hahaha.


Yours truly.. hihihi 

Bersama si kakak #anakno1



View dari atas bridge bersama King & Queen. Tengok si kecik tu dah marah sebab diajak bergambar. Sebab abang kakak semua dah on the way ke park dengan Ayah. Hahahaha.


Kami #imanfamilia + #mfbnfamilia yang tak cukup korum.



No comments:

Post a Comment

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥