Follow Us @soratemplates

02/05/2019

Senang ke tak nak komen guna Disqus ni?

Biasalah nak balik ni blogwalking dulu so saya singgah di blog Mizan ni. Macam best pulak widget komen yang dia pakai. Saya try lah. Hihihi. 

Perasan tak ni??? Disqus ada kat bawah post ni. Haa.. macam ni lah rupanya.


So far tak tau lagi menyusahkan kawan² nak komen atau menyenangkan. Apapun, kita try dulu la yek. Apa kata kawan² try komen guna Disqus ni??

OK ke KO???

Kalo KO pasni saya remove widget ni. Hehehehe.

3 comments:

  1. I have been browsing online greater than 3 hours nowadays, yet I by no means discovered
    any fascinating article like yours. It is lovely value sufficient for me.

    Personally, if all web owners and bloggers made just right content as you probably did,
    the web might be much more useful than ever before.

    ReplyDelete
  2. My family always say that I am killing my time here at web, except I know I am getting know-how all the time by reading such
    fastidious posts.

    ReplyDelete
  3. Having read this I thought it was rather enlightening. I appreciate you taking the time and effort to put this
    content together. I once again find myself spending a lot of time both reading and leaving comments.
    But so what, it was still worthwhile!

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥