Follow Us @soratemplates

24/11/2019

Terima kasih silent reader


Tetiba si adik tagged saya di status FB. Ingatkan apa lah. Rupanya cerita pasal silent reader blog Kakmim yang juga bos dia. Apuu!!

Tak sangka pulak masih ada orang view blog ni. Ye lah updatenya on off. Lainlah yang jenis update hari-hari atau follower ribu raban. Itu memang kes lain.

Apapun terima kasih kepada silent reader yang tersinggah dan membaca coretan merapu di sini. Maaflah dah lama tak menulis entri yang bermanfaat. Mood mengarang hilang entah ke mana. Impian tu memang ada tapi ....

Insya Allah.. ada rezeki mengarang terupdatelah blog ni. Terima kasih ya!!

No comments:

Post a Comment

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥