Follow Us @soratemplates

13/10/2020

Waiting Game

 

Hari ni tiba-tiba mood malas pulak singgah check-in. Takde mood pulak nak masuk kelas. Nasib baiklah semua preparation masuk kelas dah siap semalam. Eh, minggu lepas lagi dah siap. Nasib lahhh.

Kenapa tetiba takde mood pulak ni? Aku rasa macam aku tau jer puncanya. Ini kerana quotation dari company tak dapat lagi ni. Argh, malasnya nak tunggu lama-lama cenggini. Dah la nak kena mohon EP jugak dalam minggu ni. Inilah yang buat aku malas ni. Risau!! Itu yang sebenarnya. 

Whatsapp sudah.

Takkan aku nak cal setiap 1 jam?

Nanti jam 3 habis kelas aku cal.

Kalau tak dapat jugak hari ni?

Huwaaarrghh!!





5 comments:

  1. risau tu normal. cuma jgn terlalu memikirkannya. insya allah setiap masalah pasti ada penyelesaiannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya allah.. follow jer flow je x larat nk bertindak luar kemampuan 🙃🙃

      Delete
  2. Replies
    1. Insya Allah.. pelan pelan.. huhu.. sbb tu x suka keja last minit

      Delete
  3. Relax kakmim..jom main candy crush ^_^

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥