13 comments
  1. kann...2020 ni takde kursus kat hotel. hahaha... semua main kursus online je

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lahh... mknn sedia sendiri dpn pc... hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. rinduuuuu nak fly nk mkn mknn di melaya... hahaha

      Delete
  3. betul tu! sambil kerja dpt release stress! best klu rakan sekerja ni satu kepala kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa utk me time bila kursus mcm ni... lepak² mkn shopping dgn kwn² yg jarang jumpa jugak

      Delete
  4. cantik hotel tamu ni di tgh bandar kl. makanan pun nampak sedap

    ReplyDelete
  5. Harap ada lagi buffet sedap kat sini. Boleh staycation nanti. Tapi rasanya takde dah buffet norma baru ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh survey dlu nnt sal.. tp mmg terbaiklah buffet kt sini... rambang mata

      Delete
  6. Jauh berbengkel. Suka gak tengok lobi tu dengan dekorasi ukiran tu ha. Untung sangat kalau makanan hotel sedap. Tak lepaskan peluang makan kat hotel. Sanggup balik hotel sebab nak makan. hihi
    suka gak snap lorong bilik hotel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa yg ditunggu² kursus yg kena naik flight ni... hehehehe

      Delete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.