Follow Us @soratemplates

10/12/2020

Misteri Mona - Episod 1

Misteri Mona - Slot Samarinda

Habis je tengok Sang Pewaris, sambung pulak Misteri Mona. Kebetulan baru episod 1. So kita layan sambil lipat kain.


Hari tu baru baca sinopsis kat blog Fiza. Baca sinopsis memang menarik. Dan bila dah layan, memang menarik. Suspens! 


Yang masih menjadi misteri, siapakah Mona yang menjadi Misteri Mona ni?


Dan. Ada apa di sebalik pintu yang menuju ke basement tu??


Tak sabar nak tunggu episod 2 pulak! Haa.. inilah yang tak suka nak layan drama ni mesti tak sabar. Itoq kata orang Serawak.


Siapa tengok Misteri Mona tadi?? Bam bam kan Janna Nick dalam ceta ni?


notakakmim: sorry 2 hari ni agak busy tak sempat nak BW

8 comments:

  1. Kedak genre seram-seram jak tok.. Berani ktk nangga? Hihi. Mestilah itok nak nangga nak, sebab cerita tok merungkai misteri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aihhh... balo duhal lok... hahaha... nemu gik geng kelakar serawak tok... haha

      aokkk.. lagu pun seram² juak bunyinya... suk kmk dgn anak mek nangga.. haha

      Delete
  2. betul, drama ni kalau dah layan 1 episode, memang tak sabar nak sambung hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. x jugak syaz... kekadang mls nk tgk tv... pastu last episod br tgk balik... hahaha

      Delete
  3. alamakkkk, kak mim ni buat atie nak follow per episode pulak

    ReplyDelete
  4. Cik TK tengok episod pertama hari tu. tak sabar tunggu sambungannya

    ReplyDelete
  5. Belum gik kamek nangga cita ya. Macam best. Aok eh... Bam² jak jannah nick dalam cita ya.

    ReplyDelete
  6. memang suspen. Itulah, agak berisi sikit Janna Nick dalam drama Misteri Mona ni.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥