PM Individu Terawal Terima Vaksin Covid-19


Sejak minggu lepas inilah antara isu utama staf-staf KKM. Suntikan vaksin Covid-19. Memang kecoh. Ada yang setuju, ada yang menolak. 

Tiba-tiba hari ni MKN publish benda ni pulak. So Abah kita antara individu terawal yang akan terima suntikan ni nanti lah ye? Risau pulak Kakmim membacanya. Udah ler beliau tu cancer survivor. Harap-harap takdelah side effect nanti.

Honestly Kakmim bukanlah anti vaksin tapi kena banyak fikir jugak nak terima suntikan vaksin ni. Ye lah baru sangat vaksin ni. Hmm..

Kalau korang pulak? Setuju terima atau tolak?
 

8 Comments

Penafian:

Setiap maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah pengalaman peribadi penulis ♥ KakmimDotCom ♥

Oleh itu, setiap komen yang tersiar di ♥ KakmimDotCom ♥ adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis komen itu sendiri malah tidak mewakili pandangan penulis blog. Penulis blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlakunya sebarang permasalahan yang timbul yang berkait dengan komen tersebut.

Penulis blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.

Sekiranya ada persoalan dan masalah, bolehlah terus email di kakmimdotcom@gmail.com. Selamat membaca!

  1. Setuju tapi jujurnya masih takut huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Entah knp x kompiden tp bkn anti vaksin 🤭

      Delete
  2. Tunggu dulu. Kalau tu je syarat supaya boleh travel oversea, saya amik la kot. Huhu. Selagi sempadan tak buka, biar jela

    ReplyDelete
  3. itu la, risau juga sbb dia cancer survivor kn..hmmm hopefully tada apa2 yg buruk :(

    ReplyDelete
  4. Risau juga bab kesannya tu. Semoga semuanya diberikan kesihatan yang baik. Aaminn

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

Contact Form