Follow Us @soratemplates

31/01/2021

GGAM Legacy 2021

Hari Khamis tu cikgu ada bagi link untuk Pandu Puteri Tunas join GGAM Legacy. Semangat Ibu register Kakak. Siap buat reminder lagi kat handphone takut terlupa. Almaklumlah programnya hari Ahad takut terlajak tidur pulak. Nampak tak siapa yang lebih bersemangat kat sini?





Cikgu cakap semua wajib menggunakan full uniform bila online Zoom. Kakak cakap bajunya dah kecik. Takpelah, lepas ni macam lebih ke online je. Pakai baju kecik masa online takpe. Kat rumah je. Hihi!




Macam biasalah cikgu nak bukti bergambar semasa online. Lepas tu gambar-gambar ni untuk buat laporan masuk dalam buku log. 

Penat jugak jadi pemantau ni. Perut pun berdondang sayang sebab program abis lambat. Dah setel masak awal tapi nak tunggu semua sekali makan bersama.

Mana tak lambat, habis zoom cikgu ajak masuk GM pulak nak ambik gambar semua untuk pelaporan sekolah. Layan saja lah.

 

11 comments:

  1. Manisnya dia... Mesti ramai peminat rahsia ni kat sekolah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa je uncle.. xde peminat.. x boleh minat2. Hehehe.. anyway, thank you ☺️

      Delete
  2. Hehe, mak yang excited ni. Semuanya dibuat online yek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai jugak peserta td.. raja muda perak pun ada join

      Delete
  3. Comel anak dara tu dalam uniform. Rasa nak balik zaman sekolah la pulak.Seronok zaman sekolah tiada bandingan walaupun penuh cabaran

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab tu lah mak nya yg over excited kak.. terasa nak pakai uniform tu lagi je

      Delete
  4. Mini KakMim..Manisnya kakak :)

    Sekarang ni kalau mak mak pantau memang terlebih risau dan kerja lain pun tergendala sekali. bertabahlah kakmim.

    ReplyDelete
  5. Seronoknya bila beruniform lengkap macam nie.. Lebih bersemangat..

    ReplyDelete
  6. aduhhhhhh uniform lengkap ni tak panas ke? sometimes perminataan cikgu pun.. hmmm aduh cepat la covid habis.. kesian budak2 skolah kan

    ReplyDelete
  7. Aok ada kmk nangga anak kawan seopis kmk di Kuching dolok post di fb juak. Lamak nak abis katanya. Best juak nangga cdak pakei uniform tok oh.

    ReplyDelete
  8. Comelnya dia lengkap beruniform! 😊

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥