11 comments
  1. Manisnya dia... Mesti ramai peminat rahsia ni kat sekolah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa je uncle.. xde peminat.. x boleh minat2. Hehehe.. anyway, thank you ☺️

      Delete
  2. Hehe, mak yang excited ni. Semuanya dibuat online yek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai jugak peserta td.. raja muda perak pun ada join

      Delete
  3. Comel anak dara tu dalam uniform. Rasa nak balik zaman sekolah la pulak.Seronok zaman sekolah tiada bandingan walaupun penuh cabaran

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab tu lah mak nya yg over excited kak.. terasa nak pakai uniform tu lagi je

      Delete
  4. Mini KakMim..Manisnya kakak :)

    Sekarang ni kalau mak mak pantau memang terlebih risau dan kerja lain pun tergendala sekali. bertabahlah kakmim.

    ReplyDelete
  5. Seronoknya bila beruniform lengkap macam nie.. Lebih bersemangat..

    ReplyDelete
  6. aduhhhhhh uniform lengkap ni tak panas ke? sometimes perminataan cikgu pun.. hmmm aduh cepat la covid habis.. kesian budak2 skolah kan

    ReplyDelete
  7. Aok ada kmk nangga anak kawan seopis kmk di Kuching dolok post di fb juak. Lamak nak abis katanya. Best juak nangga cdak pakei uniform tok oh.

    ReplyDelete
  8. Comelnya dia lengkap beruniform! 😊

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.