15 comments
  1. Set personal ni pun dah cukup kenyang bagi saya. Harga pun berbaloi. cuma ye lah kalau guna grabfood harga dia kurang berbaloi sikit. Saya pun suka hawaiian chicken :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Td x habis pn fiza.. kenyang mkn garlic bread cicah mushroom soup.. take away jgk bawa balik umah 2 slices pizza ๐Ÿ˜…

      Delete
  2. Menggoda nya pizza tu kak mim! Terliur saya yang puasa ni hehe

    ReplyDelete
  3. Kalau makan macam ni depan PC pun nikmat ni Mim... Kena pula kalau ada mushroom soup.. Dessert plak tiramisu sejuk-sejuk.. Huh, boleh lena dwpan PC... Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Td x sempat berdesert.. mkn cepat2 utk msk meeting pulak ๐Ÿ˜…

      Delete
  4. Sik Hal mem. Nang gaya mun kita kerja. Nang alu xda masa gilak blog walking. Sikda Hal. Slow²

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya la tek mem... menyempat bw makei henpon jak.. mun x byk gilak utang tertunggak ๐Ÿ˜…

      Delete
  5. Sedapnya hawaian chicken, pilih ini juga kalau ke pizza hut.

    ReplyDelete
  6. saya suka hawaian ciken ni... tapi kalau belikan anak..ciken peperoni je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama pulak kita.. anak2 beef pepproni, ayah ibu chiken supreme ๐Ÿ˜…

      Delete
  7. atie klu dekat office mmg tiap hari lunch depa PC sambil tgk youtube ahahah

    ReplyDelete
  8. Set personal tu saya tak pernah habis. Rindunya nak keje opis bila tengok gambar ni. Tapi habit saya tak suka makan depan pc. Mesti cari port lain. Nak rehatkan mata

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.