16 comments
  1. wah menarik!! kamek mok join juak la

    ReplyDelete
  2. Dah join jugak kakmim. Semoga ada rezeki kita bersama. Aaaminnn

    ReplyDelete
  3. Good luck untuk giveaway ni, kakmim. :)

    ReplyDelete
  4. all the best kak mim..kamek pun mikir macam kitak juak..lamak gik eh, bulan Februari kelak baruk molah..takut lupak jak kelak..haha

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana menyertai Giveaway by Blog Sal. Nombor penyertaan anda adalah 41 . Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  6. Dah update nama kakmim di list. Saya pun guna hp je untuk update blog. Pc opis block access to blogger. Bila buat ga ni kena tabah sikit. Sekali sekala pinjam pc ayah

    ReplyDelete
  7. Good luck. Meriah-meriahkan blog sesama blogger.

    ReplyDelete
  8. Tahniah kerana terpilih sebagai salah seorang pemenang GA by Blog Sal. Mohon emailkan alamat dan nombor telefon untuk urusan pengeposan hadiah ke salbiahm85@gmail.com. Thanks a bunch!

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.