Follow Us @soratemplates

25/01/2021

My First Giveaway by Blog Sal

Alkisahnya lamaaaaa dah tau pasal GA yang Sal anjurkan ni tapi tak jugak terbuat-buat. Tambah-tambah lagi tengok dute datenya Februari. "Eh, lambat lagi nak due". Memang suka kan buat keja last minute.


Sebenarnya lately ni Kakmim banyak update guna henpon tu yang susah sikit nak buat entri GA. Nak insert link tu semua leceh sikit kalau pakai henpon. Ye lah jari ni gebu melampau, susah! Kah! Kah!


Sebelum due baik Kakmim buat terus GA Sal ni. Semoga bertambah-tambah meriah penyertaan dan follower di blog cik adik manis Sal ni. Er, kitak dah join tek kah? Hehe! Takmo translate, boleh paham kan? Kecek Serawak yang paling simple dah tu.




Baiklah, macam ni caranya nak join. Tutup mata pun boleh lah nak buat. Kecuali kalau malas memang tak terbuatlah. Macam mak adik-beradik si IMAN tu la. Kah! Kah! 


Cara menyertai 'My First Giveaway by Blog Sal' ni senang je:

1. Follow Blog Sal.

2. Buat entry ' My First Giveaway by Blog Sal' .

3. Copy & paste poster di bawah. Letakkan dalam entry dan backlink ke entry ini.

4. Letakkan link giveaway blog kalian di ruangan komen


Apa macam? Senang kan? Apalagi, buatlah! Hahaha!



 

17 comments:

  1. wah menarik!! kamek mok join juak la

    ReplyDelete
  2. Dah join jugak kakmim. Semoga ada rezeki kita bersama. Aaaminnn

    ReplyDelete
  3. Good luck untuk giveaway ni, kakmim. :)

    ReplyDelete
  4. all the best kak mim..kamek pun mikir macam kitak juak..lamak gik eh, bulan Februari kelak baruk molah..takut lupak jak kelak..haha

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana menyertai Giveaway by Blog Sal. Nombor penyertaan anda adalah 41 . Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  6. Dah update nama kakmim di list. Saya pun guna hp je untuk update blog. Pc opis block access to blogger. Bila buat ga ni kena tabah sikit. Sekali sekala pinjam pc ayah

    ReplyDelete
  7. Good luck. Meriah-meriahkan blog sesama blogger.

    ReplyDelete
  8. Tahniah kerana terpilih sebagai salah seorang pemenang GA by Blog Sal. Mohon emailkan alamat dan nombor telefon untuk urusan pengeposan hadiah ke salbiahm85@gmail.com. Thanks a bunch!

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥