Follow Us @soratemplates

16/01/2021

Senarai Pelepasan Cukai Yang Boleh Dituntut Untuk Tahun Taksiran 2020


Sekarang dah bulan 1, tak lama lagi dia 'buka' dah. 
Dub dab dub dab tak? 
Boleh dah semak semula resit-resit yang dah disimpan tu.



 

10 comments:

  1. Selamat mengumpul resit dan buat kira kira :)

    ReplyDelete
  2. Itulah sebabnya ada fail khas untuk simpan resit-resit tok. Takut susah bercarik resit. Sama juak warranty barangan elektrik ya, ngkah jak sigek fail. Senang cariknya dudi hari.

    ReplyDelete
  3. ahahahaha cepat2 kira smua siap2 nanti bukak, terus isi ja kan

    ReplyDelete
  4. Ye la, nak kena buat homework dulu, sebelum submit.
    Thank you, share tentang pelepasan cukai di atas ye, Kakmim.

    ReplyDelete
  5. Wak tak bayar cukai pendapatan,
    bayar zakat aje

    ReplyDelete
  6. alamak... jap kena cari resit2 balik ni////
    isshh mana la kita letak aritu ye.. hehehe

    ReplyDelete
  7. ooo kamek belom layak gik mok claim sebab belum kerja secara official

    ReplyDelete
  8. Mari2 korek resit. Lepaskan diri selagi boleh. Hehe. Thanks share list ni kakmim

    ReplyDelete
  9. Selamat mencari resit dan buat homework kira-kira!

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥