19 comments
  1. Best ni ada supernatural superhuman bagai. Nak tengok lah. terjebak sama layan K-Drama. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom tgk!! Best ๐Ÿคญ๐Ÿคญ

      Delete
    2. x abis lg ceta ni... tgu episod baru pulak weekend ni

      Delete
  2. Hahahaa layan2 citer ni best!!! Walau mcm x logik la kan tp one of the best drama la so far haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm goblin jugak la.. hi bye mama.. x logik tp layan jgk ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  3. Tapi poster dia tak nampak macam Suspen thrilller je kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suspen bila diorg berlawan dgn evil spirit tuh.. kalo yg level 3 lg power ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  4. kite belum tengok lagi.. masuk dalam list hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Br abis tgk ep 9.. sedih pulak mlm ni.. nnt siang marathon ye

      Delete
  5. Kalau dah nangga k-drama tok, memang melekat la depan tv. Haha. Arum bulak yang dah ada full episodes ya, 3 hari ngabisnya. Aher tido pun, layan juak. Datang opis, ngantuk lalu jadinya. Haha

    ReplyDelete
  6. habis la kakmim dah lekat dgn k-drama

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus jugak.. ada motivasi nk siapkan keja cepat xnak bertangguh sbb nk kena hadapkan kdrama ni.. hahaha

      Delete
  7. wah menarik ni mama suka tgk cite pelik macam ni.. boleh la nak cari nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila sila.. hahaha... selamat menonton ye mama

      Delete
  8. dok lalu la kat wall netflix cita ni, nak tgk x tau best ke tak..ni dah baca..ok leh start layan, nanti baca review 2 cita korea kat blog Ayu plak, siap dah dlm list utk entry hari ni.. he he he.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.