13 comments
  1. Nyemss koro rupa kek ya eh. Packaging pun kacak.. Semoga dipermudahkan segala urusan kitak Kak Mim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq eza.. insya allah ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป

      Delete
  2. Dahlah box cantik, isinya sedap... kita pun suka rewards diri dgn kek cheese, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak? Penat kn fikir bab keja.. bolehla menggembirakan diri sendiri

      Delete
  3. Ya allah nampak sedapnya cake dia.. Kita hold dl dr makan kek..

    ReplyDelete
  4. kalau atie pun akan simpan kotak tu ! hehe display anime figure hehe h

    ReplyDelete
  5. Bestnya reward ni ๐Ÿ˜
    Nak hadiahkan utk orang pun berbaloi kan kakmim, cantik!

    ReplyDelete
  6. Aduh.. Aduh kak Mim.. menggoda sungguh kek tu.. Dengan bekas yang cantik lagi.. pergh..

    ReplyDelete
  7. Coklat memang bahan utama dalam menu kebahagiaan. Jaga diri kakmim, jangan stress sangat tau. Hepi working!

    ReplyDelete
  8. cantikkknyaaa box dia.. tertarikh part box tu laa pulakk

    ReplyDelete
  9. Kek cantik, gift box pun cantik. Kek pun sedap. Memang berbaloi membeli. Bagus idea tu letak hiasan dalam gift box letak dalam almari :)

    ReplyDelete
  10. nampak pon dah mengiurkan kek tu..

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.