Follow Us @soratemplates

20/02/2021

Mini Snickers Cheese Cake Tersedap


Sepanjang minggu ni memang agak busy. Hari yang sepatutnya BDR pun saya rela ke ofis. Meeting hampir setiap hari. Penat otak bersambung pula di rumah. Macam biasalah bila sel-sel otak dah berhubung di rumah pun sanggup on pc buat apa yang patut. Tak sabar pulak rasanya nak mulakan semester baharu awal Mac ni.


Bila dah fokus dengan kerja tipulah tak rasa stress kan? Apalagi kalau jiwa kacau kenalah ada self-reward. Nak ke shopping mall macam tak sesuai je dengan situasi sekarang ni. Apalagi kita reward diri sendiri dengan makanan sedap-sedap. Okay tak okay tak? Haha!


Bila kawan sendiri open order, apalagi kita grab je lah! Dah macam pucuk dicita ulam mendatang, orang mengantuk disorongkan bantal. Lama jugak BFF saya ni tak open order Snickers Cheesecake. Tapi kali ni dia buat yang mini jer. On saja! Confirm sedappp!


Lawa kan gift box ni? Hari tu brownies tower dapat box hitam. Hari ni color pastel pulak. Jatuhhh cintahhh.


Mini Snicker Cheese Cake


Nampak tak ada Snickers tertanam dalam kek tu? Heaven sungguh dengan rasa lemak-lemak cheese dan kacang-kacang dalam Snickers tu bersatu. Hormon kegembiraan pun terangsang! Auww!



Oops! Box yang tantek itu dah masuk almari dahh. Sayang nak buang. Buat hiasan dalam almari kaca je lah. 


Akhir kalam, jangan lupa untuk bahagia ya! Jom kita sebarkan bahagia melalui penulisan. Tiberr!







 

13 comments:

  1. Nyemss koro rupa kek ya eh. Packaging pun kacak.. Semoga dipermudahkan segala urusan kitak Kak Mim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq eza.. insya allah ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป

      Delete
  2. Dahlah box cantik, isinya sedap... kita pun suka rewards diri dgn kek cheese, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak? Penat kn fikir bab keja.. bolehla menggembirakan diri sendiri

      Delete
  3. Ya allah nampak sedapnya cake dia.. Kita hold dl dr makan kek..

    ReplyDelete
  4. kalau atie pun akan simpan kotak tu ! hehe display anime figure hehe h

    ReplyDelete
  5. Bestnya reward ni ๐Ÿ˜
    Nak hadiahkan utk orang pun berbaloi kan kakmim, cantik!

    ReplyDelete
  6. Aduh.. Aduh kak Mim.. menggoda sungguh kek tu.. Dengan bekas yang cantik lagi.. pergh..

    ReplyDelete
  7. Coklat memang bahan utama dalam menu kebahagiaan. Jaga diri kakmim, jangan stress sangat tau. Hepi working!

    ReplyDelete
  8. cantikkknyaaa box dia.. tertarikh part box tu laa pulakk

    ReplyDelete
  9. Kek cantik, gift box pun cantik. Kek pun sedap. Memang berbaloi membeli. Bagus idea tu letak hiasan dalam gift box letak dalam almari :)

    ReplyDelete
  10. nampak pon dah mengiurkan kek tu..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥