Follow Us @soratemplates

10/05/2021

1st Giveaway Sempena B'day SA 6 June 2021

Assalamualaikum! Hari ni saya BDR tapi tetap ke ofis.. ada task yang melibatkan #budakkaran yang harus diselesaikan. So mode stand by on. Malas nak punch-in in case keja setel awal boleh terus balik rumah dan bercuti kan?


Rupanya 2 hari lagi nak raya! Bila dah semakin 'senja' ni perasaaan nak beraya tu takdelah excited sangat. Cuma excited nak readykan persiapan untuk anak-anak jer. Padahal bukan dapat ke mana-mana pun tapi hari raya pertama tu wajib la semua baru untuk mereka. Budan-budak la yang paling excited nak beraya, dah la puasa pun penuh, mana tak happy bila makcik-makcik diorang semua dah mention akan bagi 'bonus' kalau puasa penuh sebulan. Best kan jadi budak-budak.


Sementara masih fresh lagi ni, tak start keja saya ambil peluang BW ke blog sahabat blogger semua. Tetiba nampak kak SA ni ada buat GA sempena birthday dia 6 Jun nanti. Apalagi, join lah, kalau delay entah-entah tak terbuat nanti.


Sonang je syarat-syarat GA kak SA ni. Semunya saya sudah comply. Haha! Apakata korang pulak buat langkah 1-6 ni. Yok!!



Syarat-syarat penyertaan :


  1. Follow blog Suriaamanda 
  2. Subscribe Youtube channel Suriaamanda (klik Sini)
  3. Follow Instagram SA ( Klik Sini)
  4. Follow Facebook SA ( Klik Sini
  5. Copy and paste banner di atas. Buat entri "1st Giveaway Sempena B'day SA 6 June 2021"
  6. Komen link penyertaan di komen di bawah.

Senang kan? Apa lagi buat la sekarang. Hahaha!



18 comments:

  1. Terima Kasih kakmim join giveaway Kak SA...appreciated sangat2.

    ReplyDelete
  2. Done joined juga. Semoga ada rezeki kita. Aminn..
    Betul tu kak, budak budak excited nak raya. Serba baru dan dapat bonus tu rezeki :)

    ReplyDelete
  3. Goodluck kakmim! All the best! :D

    ReplyDelete
  4. Goodluck kakmim. Nanti nak join jugak

    ReplyDelete
  5. Gud luck wak... kita ni yg senang2 mmg laju je kan join eheheh

    ReplyDelete
  6. good luck kakmin, semoga ade rezeki

    ReplyDelete
  7. Good luck dari segmen yang sama juga :)

    ReplyDelete
  8. lama dah tak join giveaway..hihi..goodluck kakmim..

    ReplyDelete
  9. Goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/05/1st-giveaway-sempena-bday-sa-6-june-2021.html

    ReplyDelete
  10. Hai!

    Dari segment yang sama jugak. GOOD LUCK!

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥