Follow Us @soratemplates

22/09/2021

Wordless Wednesday: Hanjuku Cheese Cake Sushi King

Kecik! Comel!
Tapi..
Sedapppp!

 

13 comments:

  1. memang sedap! rindunya dine in di sushi king

    ReplyDelete
  2. sedap! lembut je klo g sne memang wajib makan

    ReplyDelete
  3. Nanti nak cari kalau boleh tembus masuk ke sushi king.

    ReplyDelete
  4. baru gi SK, nmpk kek ni berlegar-legar tapi tak ambik..next time..

    aim Norwegian salmon je..huhu..

    ReplyDelete
  5. Cheese cake jarang tak sedap kakmim. Tapi tak pernah cuba yang sushi king ni.

    ReplyDelete
  6. lembut je kan.. haritu sebelum PKP gi makan sushi king. anak sibuk dok amik cake ni. husband siap tanya..dtg nak makan sushi ke cake?

    ReplyDelete
  7. Sedap tu aiiii setuju sangat. Lamak sik ngabas sushi king ehhh

    ReplyDelete
  8. kecik sangat kek ni, gak cukup satu. nak amik dua mahal plak nnt

    ReplyDelete
  9. comel kek nya. kecik. dan tak cukup satu. biasa kami beli cheese cake besar gini kat Family Mart aje..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥