Kena Scam The Bare Bears Dalam Mamee Monster

Comel tak kite?

Kerana kecomelanmu Bare Bear, Ayah IMAN tertipu
Kena scam dengan Mamee Monster pulak
Kah! Kah! Kah!

Geram sangat tengok Bare Bear ni
Comel sangat diorang

Ingatkan satu bungkus tu semua muka The Bare Bears ni
Rupanya sebungkus je ada gambar si Bare Bear
Huwaaa!!
Beria kami anak-beranak bukak plastik si jajan Mamee Monster ni

Sebungkus gambar Bare Bear ni pulak flavornya rendang
Sebungkus ni je lah flavor rendang
Nasib baik jugak tak semua
Sebabnya takdelah sedap sangat pun
Cukup rasa sekali je
Itu pun bukan makan sebungkus

Rasanya macam keropok perisa kari zaman kecik-kecik dulu
Mungkin ada orang suka rasanya
Saya tak berapa.. cukup rasa sekali je
Tapi Alan dan Awan cakap sedap
Selera kita tak semestinya sama kan?



 

Post a Comment

18 Comments

  1. Salam maulidurrasul Mim..Lama tak singgah,tak tau line problem @ apa jadi susah nk masuk.

    Laaa...kena scam ke..🤭🤭🤭.Anak saya Cella pun ada beli 1 pack the bare bears tu nk bawa balik Ganu.Agaknya sama la nasib kena scam la tu🤣
    Tak baik kan mamei ni...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 kena scam 😂😂🤣 akak xleh online di umh atau xleh msk blog ni kak?

      Delete
  2. Sama lah. Walaupun perisa rendang ni unik, tapi saya lagi suka perisa asli (ayam, pedas dan BBQ).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2 tp sy lg suka mkn x letak perencah tu 😂😂

      Delete

  3. salam. maulidur rasul
    suka yg asal. perisa biasa. tu

    ReplyDelete
  4. hahhaha sama la! kite pon igt semua..sekali dapat sebungkus je...

    ReplyDelete
  5. Haha. Maybe stakat nak test market je. Tengok sambutan macamana. Nakal tau Bare Bear scam orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya mcm tu la kot.. tp x brp la perisa rendang

      Delete
  6. Lahh..biar betul satu bungkus je dalam tu. Betul betul kena scam ni. Kalau pek luar mamee monster dalam tu terselit bare bears perisa rendang tu okay jugak lah kan. Macam macam marketing dorang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bkn lekat kt luar mmg kt dlm ada sebungkus je.. hahaha.. beria je cari mmg sebungkut tu je bare bear

      Delete
  7. eahahah mbul juga sangat gemas dengan beruang ini kak..waktu itu ga sengaja aku menontonnya waktu ke rumah sakit eh malah ketawa sendiri lihat lucunya si 3 beruang beda karakter ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lucu bangat kan bare bear 3 ekor ni.. kita2 ni pun suka apatah lg anak2

      Delete
  8. rasa yang unik ada rasa rendangnya juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adalah sedikit rasa rendangnya.. di hujung2 baru terasa 😅

      Delete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥