Uncle Gedek Sebenarnya Ialah...

Siapa tak kenal Uncle Gedek?
King of selfie kan? Kan?
Ada je isu semasa dia sesambil berselfie
Memang dah jadi trademark dia dari dulu sampai sekarang
Selfie untuk content blog
Rare kan?

Hari tu masa saya up gambar saya beli majalah Gila-Gila


Uncle ada komen entri tersebut, macam kat bawah ni


Saya pun beleklah majalah GG tersebut
Memang jarang dibuatnya
Baca bersungguh part sidang redaksi
Kalau majalah sekolah dulu iyalah sebab nak cari nama crush
Ah, tiberrr

Ahaa!!! Jumpa tak? Nampak tak?
Ada nama GEDEK!
Yeay!! Saya dah jumpalah Uncle
Hehehe!
Seriously saya baru tau Uncle Gedek ni legend sebenarnya
Semoga Uncle terus sukses dan happy dalam kerjaya ya Uncle
Nanti saya beli lagi majalah GG
Bersama kita support Uncle Gedek
Yeahh!



 

Post a Comment

18 Comments

  1. Haha lor yeke Uncle ni dr gila2..mmg legend la..
    support since childhood lg.. keep it up Uncle..

    ReplyDelete
  2. Memang ngam lah dengan orangnya🤣

    ReplyDelete
  3. Tgk rambut dah boleh agak legend pakcik gedek tu haha

    ReplyDelete
  4. Alamak.... Malu la pulak...

    (ke buat-buat malu? Kah kah kah)

    ReplyDelete
  5. ooo...wahh..femes uncle...dah lama x baca GG..

    ReplyDelete
  6. Lahhh ye ke? Baru tahu..tak sangka. Legend uncle gedek ni bukan dalam blog je. Otai graphic ni. Hebat orangnya.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥