Baju Dari Lenovo Dah Sampai


Jumaat yang lepas baju dari Lenovo pun sampai.

 Sekarang terjawab sudah saya pilih warna apa. Tadaaaa ~

Saya pilih kaler army green

Tapi.. saya pun tak tau bila nak pakai baju ni
Bagi Encik Suami je lah jawabnya
Pastu dia cakap macam salesman jual komputer dah
Banyak sangat logo di baju.. kah kah

Kat kiri dan kanan baju pun ada logo Microsoft dan logo Intell
Kat belakang pulak ada kod QR
Kah kah.. dah namanya baju sponsor
Begitulah..

Baca: https://www.kakmim.com/2022/05/dapat-t-shirt-percuma-daripada-lenovo.html?m=1

Post a Comment

15 Comments

  1. Replies
    1. itu la... sekali tgk trs nk grab yg hijau

      Delete
  2. Bolehlah scan QR code tu, kot-kot rindu nak scan MySj kakmim :)
    Anyway, cantik warna tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt la nk try.. xtau pulak link apa dia bg tu.. hehe

      Delete
  3. Wow Microsoft Certified Expert.. Limited Edition baju tu Kak Min..

    ReplyDelete
  4. Hahaha.. nampak masih keras logo tu. Betullah tekaan akak, Mim pilih warna hijau.

    ReplyDelete
  5. pakai baju ni kalau pergi kedai PC nanti orang ingat staf situ pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah husband akak ckp... kalau g 1 mall yg jual brg ict kt sini mst org ingat staf kedai situ.. hehehe

      Delete
  6. Microsoft Certified Expert tu yang mahal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. padahal blom lg expert... hihihi... certified je

      Delete
  7. boleh simpan buat kenangan tu... walau banyak logo tapi nice. hehheheheh

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥