Wordless Wednesday: Mee Kolok Hj Salleh

My comfort food semestinya di Sepinang Sari Cafe

 

Post a Comment

15 Comments

  1. ammi kalau craving sarawak food dapat pergi ke Dayang Sarawak Corner jelah kat KL ni...walaupun mangkuk dia alahai kecik cenonet je

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang kata x brp sangat kt situ... sy pn x penah try... tp kalau sy mee kolok mmg xkn mkn tmpt lain kena kt kedai hj salleh ni jugak... kedai yg pm abah kita dlu penah mkn & sebut dlm speech dia.. hehehe

      Delete
  2. SA kalau craving Mee Kolok Hj Salleh ni memang sanggup terbang pi Sarawak...biasa nyer amik half day hari Jumaat, petang pi Kuching...Sabtu terjah...Ahad sebelum balik pun terjah gak lagi...makan puas2...betul tu x sama rasanya dengan kat KL....

    ReplyDelete
  3. Wahh nyamannya extra daging tu

    ReplyDelete
  4. sedapnya...pernah makan di Dapur Sarawak saja, tak pernah try yg kt Kuching..

    ReplyDelete
  5. Oh, terus jadi craving nak makan mi kolok huhuhu

    ReplyDelete
  6. saya pernah jugak makan mee kolok, tapi belum jumpa lagi yang betul2 sedap dan kena dengan citarasa saya di seremban ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. agaknya kena fly ke sini ni lina.. hehehe

      Delete
  7. soalan, mee kolok tu makn kering ke atau tuang sup dalam tu? 😅😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepatutnya dimakan kering, supnya untuk dihirup... tapi ada jugak org makan tuang mee ke dalam sup

      Delete
  8. rasa nak terbang gi Kuching lah. tapi tulah air asia tengah ting tong

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥