Throwback Thursday: Zaman Slim Melim

Lama tak buat Throwback Thursday kan?
Sesekali tertengok gambar lama
Alamak slimnya daku
Eh
Bukan slim, kurus cekeding!
Kah kah kah

Ini 2013 zaman breastfeed ni
Ingat lagi masa ni pumping tepi futsal court
Kami bertugas sebagai urusetia memang kena stand by selalu
Kalau Coach Yong cari, kena la prepare apa yang dia nak
Kenangan sangat time ni
Perempuan kaki bangku pun peserta boleh panggil Coach
Saya la tu.. ada ke peserta panggil Coach jugak?
Jenaka!

Pernah 2x bekerjasama dengan Coach Chiew Chun Yong ni
Coach Yong yang baju kuning
Humble sangat orangnya
Tapi sangat strict dengan peserta
Rindu nak manage event macam ni lagi
Sangat mencabar.. deal dengan FAM, FAS.. tapi enjoy!!
Baru tau politik pejabat di organisasi lain
Begitulah..


 

Post a Comment

11 Comments

  1. wahhh, langsing dan comel.. tapi sekarang makin cantik.

    ReplyDelete
  2. Kita serupa haha...
    Takpelah, asalkan sihat ye kakmim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah... nak kena buat medical check up dah ni tp x terbuat² lagi

      Delete
  3. Makan hati ulam jantung, boleh selim melim semula

    ReplyDelete
  4. sepatutnya ada juak gambar sebelum dan selepas baharulah tauk perkembangan positif hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh nangga family raya potrait 2022 tuan.. hahaha

      Delete
  5. samalah kita..dulu2 cekeding jg...sekrg?? perubahan hormon...hihihi..

    ReplyDelete
  6. comel je kakmim. tapi sekarang pun cantik jugak. nampaklah sihat, kalau kurus sangat nanti macam saya orang ingat sakit

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥