Tuntut Batik Percuma Untuk Penjawat Awam



ATTENTION PENJAWAT AWAM ‼️‼️‼️

Pada tahun lepas, YAB Perdana Menteri Malaysia, Dato’ Sri Ismail Sabri Yaakob telah mengisytiharkan 3 Disember setiap tahun sebagai Hari Batik Malaysia. Juga penekanan kepada Penjawat Awam untuk menjadikan batik sebagai pakaian Rasmi pada setiap Khamis. 

Oleh itu, Raifili  sebagai pengedar batik moden No. 1 di Malaysia dengan ini berbesar hati menyahut seruan Perdana Menteri dengan mengadakan KEMPEN 1 JUTA BATIK PERCUMA PENJAWAT AWAM. 1,000,000 orang penjawat awam akan menerima sehelai Raifili batik secara percuma sepanjang tahun ini!!!!! 

Anda penjawat awam? Tahniah kerana anda layak untuk tebus Raifili batik anda!

Klik Link ๐Ÿ‘‡ Untuk TEBUS Raifili Batik Anda๐Ÿคฉ


#satujutabatikpercuma #penjawatawammalaysia #fesyenbatikmodenpilihan #satujuta

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Pernah tak jumpa post atas ni di Facebook?
Mula-mula dulu saya ingatkan scam
Lepas tu tengok ramai yang review batik dah sampai, kain pulak best
Eh, tak boleh jadi ni

So..
Saya try jugak claim bulan lepas
Memang free, just pilih design mana yang kita berkenan
Pastu bayar postage RM10 
Tapi saya guna alamat member di Ipoh
Sebab yang di Semenanjung je boleh claim
Kitorang 1 ofis guna alamat member di Ipoh
Strategi kena ada.. kah kah

Alkisahnya..
Saya pilih design yang bawah ni

Plannya nak pakai dengan blouse atau tunic je
Nak cukupkan 4 meter pun boleh, tapi kena beli la
Yang percumanya 2 meter tu je

Surprisingly batik cotton ni lembut
Ingatkan keras kaku
Puas hati sangatlah
Yang belum claim, try lah claim

Ehem.. tapi kan
Saya pun ada beli baju kurung moden ready to wear jenama Raifili ni
Dah alang-alang chat hari tu so tertanyalah ada baju rtw tak?
Sekali dia cakap ada.. apalagi rambang mata memilih

At last saya pilih design daun-daun ni


Yang ni bukan free, yang ni saya beli
Siap dapat free gift tudung bawal & brooch lagi
Pastu dapat sampul raya dan buah kurma jugak
Hehehe

Yang ni semua free gift

Baju kurung moden rtw design daun-daun berguguran
Tersuka pulak tengok model pakai 

Dah claim ke belom?
Kalau belom, chat je no whatsapp kat atas tu


Post a Comment

3 Comments

  1. ada kwn yg offer tp sy x ambil sbb kos menjahit kemeja makin mahal. Lgpun sy dah byk koleksi kemeja batik..

    ReplyDelete
  2. tak claim saya bukan penjawat awam, hahaa. tapi saya support setiap hari khamis pun saya memilih batik utk pakai di rumah, bukan kain batik ye tapi outfit corak batik. wiii!

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥