T-Shirt Percuma Daripada Lenovo

Kisah ni berlaku sebelum hari raya hari tu sebenarnya
Tetiba di minggu terakhir bulan April kecoh di support group Microsoft tentang t-shirt percuma daripada Lenovo ni
Mula-mula ingatkan mereka yang baru passed exam baru-baru ni jer yang dapat
Rupanya semua batch yang telah lulus exam sejak tahun lepas semua akan dapat
Apalagi, pagi Khamis 28 April tu, sebelum jam 10 pagi asyik refresh email je kerjanya
Ye la takut kalau lambat kaler yang ditarget habis pulak




Email daripada Lenovo



Agak-agak saya pilih kaler apa ye?
Nanti t-shirt dah sampai saya update lagi ye.. tungguuuu!!!



 

Post a Comment

8 Comments

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥