Wordless Wednesday: Deco Rumah Hitam-Putih

Penafian:
Bukan rumah saya
Saja simpan di sini untuk rujukan di masa hadapan
Cantik kan?

















 

Post a Comment

7 Comments

  1. deco hitam putih memang cantik..cuma nak jaga tu la...seram kalau anak2 tertumpah makanan ke air..hehehehe...

    ReplyDelete
  2. nampak luas rumah bila warna black n white mcm ni

    ReplyDelete
  3. sukaaaaa.... sbb tampak kemas dan teratur

    ReplyDelete
  4. cantik...cuma carpet bercorak kt meja makan tu kurang berkenan...hehe...

    ReplyDelete
  5. black & white will never go wrong kan...

    ReplyDelete
  6. cantik. key point rumah ni lagi banyak putih dari hitam so tak nampak gelap macam rumah hantu

    ReplyDelete
  7. memang cantik. cuma perabot putih kena rajin jaga supaya tak nampak kusam

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥