Logo dan Tema Hari Kebangsaan Tahun 2022


Hmm.. nak komen sikit je, tak artistik langsung
Setakat simbol wifi diwarnakan biru merah kuning

Pastu ada yang balas:
Baik.. kalau tak cantik, ko tolong buat boleh?

Bagi peluang orang lain lah pulak
(Ngelat)

Begitulah.. nak komen pun dikecam
Lepas tu malas dah nak komen
Biarlah.. biaq pi
Maka jadilah kita generasi yang..
Redha.. terima je apa yang dihadap dengan kita
Nak cakap lebih, banyak akta-akta menanti di luar sana
Begitulah..



 

Post a Comment

6 Comments

  1. Hurm.. Terima jelah..
    Sis.. Ini link untuk entry berkaitan PNM e-Reader tu..
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2018/12/pnm-e-reader-elib-ebook-portal.html

    ReplyDelete
  2. tu la tgk sekali pun dah nampak lambang wifi kan.... btw kejap je dah nak merdeka blk ye?!

    ReplyDelete
  3. kita pun fikir macam tu waktu mula2 tengok logo ni. tiap2 tahun selalu je kena kecam tapi gitu juga macam takde effort

    ReplyDelete
  4. Nampak simple sangat logo merdeka tahun ni

    ReplyDelete
  5. simbol universal seluruh dunia...

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥