Giveaway Sweet December By Syazni Rahim Blog

 Tahun 2022 rasanya belum pernah lagi join mana-mana GA.
Dah hujung tahun macam ni baru free sikit nak join komuniti blogger yang buat GA ni.
So kita joinlah giveaway dari blogger Syazni Rahim, penulis novel kita ni.
Lama dah takde novel bersiri di blog beliau kan?
Dulu seronok jugak baca, seronok sebab dia suka buat plot twist di penghujung cerita.
Hihihi.

Korang dah join ke belum?
Senang je syarat-syaratnya.
Jom ramai-ramai kita join!


Tarikh segment: 

Bermula dari 17/11/2022 sehingga 30/11/2022. Pada 1 Disember, SR akan umumkan pemenangnya.


Pemenang akan mendapat:

3 pemenang akan dipilih secara undian rawak, dan akan menerima:

- 1 kotak misteri!
- Backlink dalam setiap entry yang akan SR post sepanjang bulan Disember 2022 ini!




Syarat Penyertaan:

1. Buat 1 post bertajuk Giveaway Sweet Disember By Syazni Rahim Blog.
2. Letak banner Giveaway Sweet Disember By Syazni Rahim Blog seperti di atas.
3. Linkkan post kepada entry Giveaway Sweet Disember By Syazni Rahim Blog di blog SR ini.
4. Kongsikan link ke post penyertaan kalian di bahagian komen entry ini.
5. Alamat untuk menerima kotak misteri adalah dalam Malaysia sahaja.
6. Seorang blogger boleh sertai lebih dari sekali sekiranya ada banyak blog, dengan syarat semua blog harus follow syarat 1 - 4.


Betul jugak kan? 





Post a Comment

9 Comments

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥