Wordless Wednesday: Nasi Love


#theIMANs panggil 'Nasi Love'
Tapi sebenarnya Crispy Butter Chicken Rice je
Menu lunch semalam sebab kerja di luar
 

16 Comments

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥

  1. Ni belum makan pun dah tersenyum gembira tengok ada love kan? Hehe

    ReplyDelete
  2. yg buat ni, mesti dalam hati ada taman... hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg trademark kedai ni nasik love gini.. hehe

      Delete
    2. wow... mmg sah dlm hati owner kedai ada taman... hahahahaha

      Delete
  3. nmpk mcm byk jak nasi tok. abis sik? ;)

    ReplyDelete
  4. budak2 suka la ni nasi ada bentuk..besar betul love nya tu

    ReplyDelete
  5. Cantik... macam-macam daya tarikan ketika menghidang. Kreatif!

    ReplyDelete
  6. Sweet sangat.. Bila ada bentuk-bentuk pada makanan nie, memang kesukaan budak-budaklah kan..

    ReplyDelete
  7. Cantik la❤️
    Anak-anak mesti teruja ni..Kita yang tua punšŸ¤­

    ReplyDelete
  8. Banyak nasinya tu, dan nampak sedap juga. :)

    ReplyDelete
  9. Ala comelnya. Orang mudah terhibur macam saya mesti seronok walaupun rasa nasi sama je macam bentuk biasa. Haha

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

Contact Form