Setelah Hujung Minggu Yang Panjang


Setelah 5 hari bercuti panjang, hari ini baru masuk ofis semula.
Masuk masuk je terus meeting. 
Tapi memang dah tau awallah hari ni ada meeting.
Takpe slaid semua dah ready, tinggal nak ready mental je lagi.

Lepas meeting, lapar.
Sekarang meeting takde makan-makan ye.
Nak makan, makan sendiri.
Tapi nak kena ambik Iman dulu.
Jam 1 keluar terus, keluar awal port lepak pun cantik.
Boleh la lepak-lepak dalam kereta lelapkan mata sat.

Nanti kalau free saya akan blogwalking ya.
Beberapa hari ni memang mood blogging pun bercuti.
Ampunnnnn!!!

Er.. ada ke yang ofis gomen yang pakai SpotMe?


 

10 Comments

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥

  1. meeting memang menyebabkan penat dan lapar walaupun kita tak berlari dalam meeting room tu

    ReplyDelete
  2. Sekarang meeting pun kena makanan tak disediakan dah kan...
    dah la meeting ya selagi boleh dibangunan kerajaan kan.Tak boleh nak berangan kat hotel + buffet dah🤭

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meeting skrg semua kena bawa sendiri.. air bawak sendiri biskut pn bawak sendiri 😂😂

      Delete
  3. Selamat menjalankan amanah... minggu ni rasa hari-hari monday blues hihihiii.

    ReplyDelete
  4. Selamat kembali bertugas setelah cuti panjang 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mslhnya besok last day keja utk mgu ni 🤣🤣🤣

      Delete
  5. mati tungau duduk rumah cuti lelama ni hahahaha

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

Contact Form