Wordless Wednesday: Sama Tak Serupa


Sama tapi tak serupa. Yang kanan lelaki, yang kiri perempuan. Yang kanan anak no 3, yang kiri anak no 1. 

Apa yang sama? Dahinya.

Apa yang tak serupa? Jantinanya.

Yang tetap sama dan tidak boleh dinafikan, kedua-duanya anak Ayah dan Ibu. Trademark anak Ibu, hidungnya. Hidung jambu gitu. Truly Sarawakian.

Ya. Begitulah.

 

14 Comments

Penafian:

Setiap maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah pengalaman peribadi penulis ♥ KakmimDotCom ♥

Oleh itu, setiap komen yang tersiar di ♥ KakmimDotCom ♥ adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis komen itu sendiri malah tidak mewakili pandangan penulis blog. Penulis blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlakunya sebarang permasalahan yang timbul yang berkait dengan komen tersebut.

Penulis blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.

Sekiranya ada persoalan dan masalah, bolehlah terus email di kakmimdotcom@gmail.com. Selamat membaca!

  1. hehe iras sangat kan, anak buah kak ana pun anak Sarawak Mim, ayah nya orang Samarahan hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh.. mereka stay semenanjung ke swak kak ana?

      Delete
  2. Dahi luas, bakal jadi orang bijak mereka ni

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. No 1 dan 3 seiras cuma jantina x sama tp yg no 2 dan 4 lg sama sbb jantina pn sama 😂

      Delete
  4. dahi sama warna kulit je lain sikit heheheh, yg lain sama semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly.. no 3 yg paling cerah antara 4 beradik sejak baby lagi 😅

      Delete
  5. Sekali pandang nampak sama hehe ...
    Arwah bapak dulu cakap, dahi luas ni orang bijak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama x dgr teori dahi luas ni.. br dgr lg ni PH dan wak cakap benda serupa.. semoga dipermudahkan urusan mereka.. aaminn

      Delete
  6. Hamboiii.. kemain kerut dahi eh.

    ReplyDelete
  7. Hahahahah memang mirip mereka berdua yaaa 😍👍. Lucuu gemaaas sangat.

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

Contact Form