Wordless Wednesday: Roti Jejari

 Roti jejari cicah chocolate spread
Ada yang teringat zaman kecik-kecik dulu tak?

 

17 Comments

Penafian:

Setiap maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah pengalaman peribadi penulis ♥ KakmimDotCom ♥

Oleh itu, setiap komen yang tersiar di ♥ KakmimDotCom ♥ adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis komen itu sendiri malah tidak mewakili pandangan penulis blog. Penulis blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlakunya sebarang permasalahan yang timbul yang berkait dengan komen tersebut.

Penulis blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.

Sekiranya ada persoalan dan masalah, bolehlah terus email di kakmimdotcom@gmail.com. Selamat membaca!

  1. alaaa... weols panggil biskut jejari, hehee! sedap ni layan depan tv. know2 berat naik la. know2 choc celup tu habis sebalang la. hrmmm... nowadays jadi biskut raya kan? buh sprinkle kat atas choc. tu...

    ReplyDelete
  2. Cuya suka brand nini coklat celup...mcm ni juga biskutnya, cuma sekrang dah menipis

    ReplyDelete
  3. sedap ni ,kalau anak-anak nampak berebut la nak makan

    ReplyDelete
  4. biskut lejen ni..sebab zaman saya kecil pun dah wujud..
    kalau yang pernah biasa makan..

    nini cokolat celup..celup celup..rasa kacang.......hahaha

    ReplyDelete
  5. Tak pernah cicah coklat, makan gitu je :)
    Tapi, teringat plak Nini celop, celop tu haha

    ReplyDelete
  6. Belum pernah celup2 lagi biasa makan macam tu je. Boleh lah try celup coklat lepas ni.

    ReplyDelete
  7. Roti @ biskut jejari celup coklat kenangan!

    ReplyDelete
  8. Roti jejari itu maksudnya roti sebesar jari ya Mbak?
    Terbayang nikmatnya dicelup coklat....

    Salam,

    ReplyDelete
  9. aah, macam makan masa kecik2. bezanya masa kecik, biskut jejari tu halus je. yang ni boleh tahan besar ye :D

    ReplyDelete
  10. Samaaaaa, yg selalu makan biskuit jejari ini dengan topping coklat 😄👍. Sedaaap memang. Tapi kalo skr, dah tak pernah. 😄

    ReplyDelete
  11. Nampak roti jejari ni baru teringat ada beli nutella jejari juga.

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

Contact Form