Selamat Bercuti!

Begitulah, sekejap ada, sekejap tak ada. Baru 2 hari tak update dah rasa macam lamaaaa sangat tak menjenguk kawan-kawan di alam maya ni. Sebenarnya semester baharu baru je bermula, baru nak adapt dengan jadual baru. Tak best pulak jadual semester ni. Haha!

Hari ni cuti sekolah dah bermula. Subuh pun masuk lambat bolehla bangun lambat sikit, pergi keja pun lambat. Hihihi. Cuti sekolah kan, bukan selalu, jalan pun smooth je. Tambah lagi besok dah raya cina, Encik Suami cakap kat hospital pun lengang je. Parking boleh sesukati pilih. Hahaha! 

Sesi persekolahan 2023/2024 dah melabuhkan tirai. Jadual-jadual waktu ni boleh la masuk kotak recyle dah kan?? Yeay!!! Yahoooo!!!


 

12 Comments

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥

  1. Cuti sekolah memang mak-mak yang terlebih happy.

    ReplyDelete
  2. boleh dah masuk recyle bin...sediakan tempat untuk yang baru

    ReplyDelete
  3. Selamat bercuti!
    Tentu anak-anak rasa sangat seronok.

    ReplyDelete
  4. Boleh bangun lambat sikit, tapi sikit je la hahaha... Satgi depa bangun pakat berkicau cari makan pulak 😂

    ReplyDelete
  5. oooyeah, selamat bercuti kakMim. bolehla saya meregang kaki berguleng di rumah saja. yeay!

    ReplyDelete
  6. selamat cuti sekolah mim... selamat menjadi 'singa' kat rumah heheh.. tp harap x la kan :p

    ReplyDelete
  7. cuti tapi saya tetap di rumah dan bertambah kerjanya sebab anak-anak bercuti..aduhh

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti sekolah , mak-maka kena buat aktiviti pulak lerr ngn anak-anak kat rumah supaya diorang tak bosan

    ReplyDelete
  9. Kalo di sini 14 feb bakal libur lagi. Karena president election 😄. Anak2 sekolah pun diliburkan semua. Habis mengundi, ntahlah nak kemana. Banyak restoran yg bagi promo, tapi belum tau lagi nak pergi atau di rumah saja

    ReplyDelete
  10. Jadual waktu baru pula menyusul nanti. Jeng jeng.

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

Contact Form