Life

Perpindahan Dan Perpisahan

Julai Cukup ya sampai di sini Jangan noktahkan kegembiraan semua kami Telah begitu bany…

Kerja 7 Hari Seminggu

Yuhuu!! Rindunya nak berceloteh di sini. Tapi masa memang tak mengizinkan. Di ofis tak …

Musim PKP Yang MemBAHAGIAkan

Sejak di bangku sekolah lagi saya suka mengarang. Saya suka subjek BM kerana bila kena …

APA LAGI YANG LEBIH MEMBAHAGIAKAN

Penantian saya bakal berakhir gais. Ada yang nak tempah ke? Er, tempah apa? 😉 Ini haaa…

Bila Internet Down

Semalam seharian internet down di ofis... macam ada hardware jer rosak rasanya. 2 hari …

Selamat Hari Merdeka, Malaysia!

31 Ogos 2020, malam sebelum tu lagi dah mereka adik beradik diskus nak buat fun walk ke…

Hutang

Bercerita pasal hutang, nang pelik urang kinek tok. Urang yang dihutang gik pandei …

Hakikat cabut gigi

Adik: Kak, cabut gigi sakit tak? Kakak: Sesungguhnya sakit gigi lebih sakit daripada c…

Load More
No results found