Follow Us @soratemplates

06/08/2020

12 Ciri-Ciri Menarik Individu Yang Lahir Pada Bulan Ogos

Mungkin baru 6 hari di bulan Ogos so kita masih lagi cerita pasal birthday ye. Hehehe. Terima kasih LHDN, hantar email birthday ni. Terasa dihargailah jugak sebagai pembayar cukai setiap tahun ๐Ÿ˜ pandai ye LHDN ambik hati orang. Bagus² ๐Ÿ˜„


Sempena bulan kelahiran Kakmim, apakata kita search sikit ciri-ciri individu yang lahir pada bulan Ogos. Ada orang kata individu yang lahir pada bulan Ogos ni menarik dan luar biasa. Hmm.. yo la tu. Setiap individu sememangnya ada keistimewaan masing-masing, ye dok? Apapun, kita baca sajalah, ada yang mengena, mungkin kebetulanlah kan? Bukannya nak jadi nujum Pak Belalang.

Kredit to Media Tular


Statement #1, #2, dan #3 ni kebetulan terkena batang hidung Kakmim ๐Ÿ˜Ž


Ya, #4 ini kebenaran ๐Ÿ˜‚ kalau nak meluahkan sesuatu lebih suka menggunakan Whatsapp, kalau dulu iols pakai email ๐Ÿ˜‚

Mungkin ada kebenarannya kot. Hmm...

#6 mungkin nampak macam kedekut jugak, mulanya semangat nak membeli itu ini tapi last² tak jadi jugak.

#7 tak lah kot. Kita mestilah jadi pasangan yang setia. Tapi minat tu memang perasan, berubah-ubah. Hehehe ๐Ÿ˜ƒ

#8, #9, #10 boleh dikatakan ya. Kalau bab #9 tu orang Sarawak cakap 'kuat ingga' ๐Ÿ˜‚ #10 takdelah rajin sangat pun, ikut mood jugak dan pemimpin hebat? Tak sure lah, macam tak suka je nak lead.

#11 no komen, alhamdulillah jika benar tapi terkenal dan berkuasa tu memang tak benar, mungkin 1 fine day nanti kot ๐Ÿ˜‚

#12 ni, ya kebenaran!! Jangan suka push okay, nanti tak pasal² haku hangin pulak. Wakakaka.

Lagi... dapat birthday wish dari admin eSis. Tahun-tahun sebelum ni tak perasan pulak ada tak dapat wish macam ni. Dulu.. jarang bukak eSis tapi sekarang hari-hari bukak eSis sebab dah jaga latihan staf kan? Hahaha. Thank you admin eSis ๐Ÿ˜Š

2 comments:

  1. Saya datang . membaca sebagai kunjungbalas setahun lalu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Lily.. Updatelah selalu suka baca soretan Lily

      Delete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥