10 comments
  1. Kemahiran bercakap pun satu anugerah juga.Sebab ada orang lahir bisu or pendiam je. Cuma jgn byk cakpa yg merepek dah le hehehe...

    ReplyDelete
  2. wah... bagusla... takla sunyi kan kalau banyak bercakap... hehehe... mesti meriah jerr rumah awak ni kalau dah berkumpul reramai... hehehe bagus bagus

    Adry Sabry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  3. km,
    aah.. betol tu kena bijak menyusun ayat.. hehhehe

    adry,
    semestinya meriah sgt... hehehe

    ReplyDelete
  4. ~ ha'ah, tunang MC tuh jenis yg easy going dan byk cakap. bagus la camtuh. tak la bosan sangat hidup.... amy pun byk ckp gak. hikhikhik...

    MC, kalau dpt org yg pendiam, gerenti mati kutu jer bila dating. amy pernah menggalami saat2 camtuh. tak tahu nak borak apa. amy kan jenis tak reti duk diam. last2, amy feed up. hahahaha... ~

    ReplyDelete
  5. best kan kalu ada family yg byk cakap..akak dan adik beradik akak yg lain pun byk cakap..kalu lik umah mak confirm bising la umah tu...tapi akak mmg akak jadi pendiam bile marahkan seseorang...masa tu hubby akan mula memujuk la :)

    ReplyDelete
  6. tumpang heppy tgk cik mira heppy hehe :D

    ReplyDelete
  7. amy,
    hehehehe...happening jer dunia

    risanur,
    seronok kn kak meriah2 ni.. hehehe

    ien,
    cmne ang tau aku eppi? pelik ni... hehehhe

    ReplyDelete
  8. kak ira, rindok hati kmk baca entry ktk tok... rindu rasa di perantauan tok... (hehe... ;p) apa-apa pun happy talking ;) lak kita polah perayaan hari bercakap sedunia, wokeh? ;p
    P/S: entry kmk pjg-pjg lamak-lamak tok maksudnya kmk pun banyak cakap juaklah, nak? adoi... ;p haha...

    ReplyDelete
  9. ina,
    rindok ati?hehehe.. apa yg dirindok gilak ya? hehehehe

    aok...ktk ya sama juak byk tulis... wakakakaka

    ReplyDelete
  10. rindok dgn family banyak berceloteh... kmk suka, bah :) riang gembira aman damai jak bila dengar family berceloteh, berguro-senda giya. nyaman jak rasa hati :) hehe... kali kmk tok bakal penulis novel, kot...? ekekeke... ;p

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.